sjuksjuksjuk!

Hejhej, idag är det måndag och jag vaknade upp med magvärk och valde att stanna hemma från skolan. Men jag tror jag går imorogn , hatar att vara hemma så himmla tråkigt! Jag vet inte vad jag ska göra idag, för mamma kommer inte låta mig göra något idag efter som att jag va hemma idag! Tur för er i katrineholm som är lediga! Men men nu ska jag kolla på dom 3 avsnitten av Andra Avenyn som kommit upp på svt.se, Men hare bra PUSS!"Kastrera pedofiler?"

hejhej, idag när jag gick in på internet stog de att Polens premiärminister hade föreslagit att man ska kastrera alla pedofiler som blir tagna , jag tycker att de va ganska smart för ingen kille vill väl bli kastrerad? Men, för det första så är väl inte alla pedofiler killar och de gör väl inte så att pedofilerna slutar med att göra övergrepp? Vad tycker ni?
Det va väl de jag ville påpeka denna dag ;) Men hare bra PUSS!


Annorlunda!

Hejhej! Först vill jag bara sammanfatta helgen i Katrineholm. Ja som sagt så va jag i K-holm i  helgen, jag träffade bästavän och många fler, de va en rätt så okej helg iaf. Jag har nu efter denna helg kommit på att jag ser Katrineholm ur en annan synvinkel, förut innan jag hade flyttat så var Katrineholm ALLT, jag hade ju bott där hela mitt liv, hade nästan alla kompisar där, min sörta kärlek, skolan och många minnen. Jag hade aldrig tänkt på flyttat, varför skulle jag vilja de? Men en kväll när jag va hos mamma och sommarlovet började gå mot sitt slut, så låg jag i min säng och kunde inte sova, dagen efter skulle vara en söndag och jag skulle åka hem till pappa igen, men jag hade värkligen  ingen lust, och så började jag tänkta på hur mycket bättre allt skulle bli om jag flyttade från allt de jobbiga. Så vid frukosten berättade jag de för mamma och hon blev väldigt glad. Och nu när jag bott här i Boxholm i drygt en månad så är allt så annorlunda, på något sätt så kände jag mig trygg i Katrineholm för jag visste vilka alla var och allt var alltid desamma, men här kommer de nog ta ett tag att vänja sig. Jusst nu känns de knappt som om jag är jag, mitt liv har förändrats så mycket så jag vet knappt vem jag är själv. När jag kom till Katrineholm denna helg så märkte jag hur alla va annorlunda, jag vet inte riktigt vad det är men ingen är sig lik, eller så är de så att alla alltid varit så bara att jag vart precis som dom? Vad vet jag.. det ända jag vet är att inget kommer bli som förr på både gott och ont.
Det är en konstig kännsla som jag gått och tänkt på mycket..
Idag är det iaf måndag igen, och Nicole va i skolan :D:D välkommen tillbaka till helvetet! Idag har jag varit lite förvirrad men Nicole försöker iaf att styra upp de. Men,men nu ska jag inte sitta här o klaga! Det finns ju faktiskt saker som är bra med :D
Men hare bra PUSS!

i regn och rusk!

hejhej! jag har precis kommit hem från skolan, fyfyan liken dag! Nicole va sjuk idag med "/ Och efter lunchen skulle då hela min klass cykla men hjälm! till Ekeby kyrka där vi skulle ha en SO lektion i religion. Jag visste att de va typ as långt att åka och att det skulle vara grusväg o så, men de va fan så mycket värre! Vi fick cykla på typ ett järde och endel vattenpölar gick ända upp till smalbenet och det va lera i hagarna så skorna va helt täckta! För man va ju typ tvungen att gå i leran för de gick lite trögt att cykla där. Sen efter nån timme va vi alla framme, då frös jag som fan även om man fått upp värmen så frös jag om fötterna o så. Lektionen va väl inte jätte rolig, men det gick skitf fort , vi va där i typ en timme sen skulle vi ju cykla hem igen! Fasst Mia bestämmde att det blev asfaltsvägen hem tack godegud! Så nu sitter jag här hemma och är lite smått blöt av allt regn och fryser. Cykel turen blev typ 17 km idag kanske inte jätte farligt, men i lera äre inte kul! Här får ni se lite bilder från idag när vi cyklade :

    några i klassen         de här är victor och nisse ;)

    


Känner inga vibbar av Jesus..

Hej på er! Fan va trött jag är de är sanslöst! jag borde igentligen gå o lägga mig men kunde inte frångå att skriva i min blogg.Idag var Nicole sjuk (hoppas du kryar på dig gumman) men skol dagen gick väl bra ändå. På gympan idag fick vi springa 1000 m elr fick o fick vi va tvugna helt enkelt! Jag hade då aldrig sprungit det asså utan att stanna (A) så jag sprang på 5.09 min. Haha kan ju vara nöjd med mitt personbästa iaf ;) Nu på kvällen va det konfirmations information typ, så jag anmälde mig (och nicole som ville de efter som hon va sjuk) till konfirmationsgruppen skapargruppen, för de finn två grupper skapar och fotboll, och fotboll passar då inte mig! Men iaf , när vi skulle åka till församlingshemmet till mötet (dvs alla dom som ville konfirmera sig och deras föräldrar) och så klart är jag o mamma sena! Vi va bara sena någon minut men det räckte för att alla i hela salen skulle rå glo när vi kom in, så dära lagom pinsamt! Sen pratade prästen och konfirmationsledarna om hur de skulle bli o så, det låter faktiskt ganska kul och vi är 24 st som ska konfirmera sig 12 st i varje grupp och nästa lördag blire BodaBorg med allihopa, ska bli as kul ju! :D Men ni allihopa som läser kanske nu tror att jag är hel reliös och så, men nej de är jag inte och de behöver men inte vara för att konfirmera sig, för konfirmation handlar om att på något sätt hitta sig själv (och ha kul och få presenter så klart!) Men nu herregud ;) ska jag ändå gå o lägga mig och få lite sömn :) Sov gott allihopa , saknar dig oliwia olsson<3
Men hare bra PUSS!

Dagen D som i måndag?


Hejhej , idag vaknade man upp som ett annat lik ur sin grav! Usch inte alls sugen att gå upp! Men måste man så måste man, jag fixade iordning mig och fick skjuts till Nicole och därifrån gick vi till skolan (det innedär att jag fick skjust typ några 100 m och sen gick vi från Nicole som är extremt nära skolan). Är man slö så är man;) MEN imorogn börjar allvaret, jag och Nicole ska nämligen börja att gymma, de trodde ni inte om mig va?! Men är riktigt taggad på de och de ska bli as skönt.  Aja efter skolan idag så gick jag och Nicole och solade och blev bruna och fina sen skulle vi ut och gå men då började de att regna så vi bestämmde oss för att kolla lite tv innan maten. Sen resten av kvällen cyklade vi runt i typ hela Boxholm (kändes de som iaf) men de va väldigt skojj och vi fick onte i magmusklerna av allt skratt även denna gång :) Tackar för mig , Men hare bra PUSS!

September 7Hej på er! Igår va kanon kanske blev lite trist mot slutet men alla va ju helt slut! Det blev så att Lucas och Kevin fick skjutsa in mig,Oliwia o Nicole till Strålsnäs på fest:) Det va rätt ok och mycket folk. Blev tillomed lite dans. Vi kom hem runt halv två och Oliwia vaknade så klart typ 07.00 imorse och väckte mig typ 08.20 FETT TRÖTT! Så hela dagen har vi slöat knappast gått upp och för drygt en timma sen tog Oliwia tåget hem och jag kollade klart på filmen "can´t by me love" Filmen va faktiskt riktigt bra! hur gammal som helst typ 80-talet elr någe, men den va rätt så gullig ;)
Den hära helgen har gått så jävla fort! Tiden går ju fort när man har kul ;) Oliwia har fått värsta fula dialekten, typ en blandning utav sörmländska och boxholmska, jag lovar typ de värsta man hört! haha.. Får väl hoppas att hon kommer fler ggr? Aja nu ska jag hjälpa mamma lite med maten o vara lite snäll mot henne :)
Men hare bra PUSS!

Lördag ofc ;D


Hej på er! Igår kom ju som sagt bästa Oliwia hit :), så igår kväll va vi mest ute med folket, och Linus va då tvungen att putta i mig i en buske utanför palace! så alla därtyp skrattade åt mig! Linus är död! ;D Ikväll blire Oliwia o Nicole :D  Det kommer bli helt perfekt! Hoppas på att de kommer bli en kanon kväll! Men nu när Oliwia har fönat klart sitt hår ska vi dra till Nicole o fixa lite till ikväll. Men skriver imorgon om hur partykvällen blev ;) Men hare bra PUSS

tjenaretjenare!


hej på er! Fan nu har jag inte bloggat på ett tag! Får ta o skärpa te mig ;) Nu har jag snart boxholms dialekten, så ni i kholm kommer bara skratta åt mig.Idag har jag vart med Nicole,Hermansson o Jocke:) De va väl trevligt men kanske lite tyst i mellanåt? Aja, sen drog killarna o spelade match , och vi kollade på i kylan. Imorgon kommer jag väl plugga hela dagen , har ju ett FETT stort prov på antiken,medeltiden och upplysningen i svenska på fredag! Jag super duper längtar till fredag då min bästa vän Oliwia kommer hit till byn:) Först blire bio i Norrköping, sen kanske bara mys? Aja måste kanske börja plugga på det dära jävla provet då. Men hare bra PUSS!

RSS 2.0