Måndags kväll, helt slut på energi!


 Först vill jag bara tillägga att igår var jag o Nicole på arn (andra filmen) den va hur bra som helst! även om jag inte sett den första filmen så förstog jag rätt så mycket, jag rekomenderar STORT att se den!

Hejhej! Idag i skolan har det gått så segt som der aldrig gjort förut. Dagen började med att jag typ fösov mig och stressa massor, sen i skolan vare bara tråktråktråk! Fast idag kändes det som att jag alltid har gått på Stenbocksskolan! det va as skön stämming o så :) Fast jag hatar franska!!! Idag har jag fått suttit efter skolan o lärt mig de franska verben! Det är helt snurrigt i huvet av: Je suis, Tu a , osv! Jusst nu stter jag framför tv:en i källaren och tittar på "Mean Girls" som går på 4:an , snacka om att jag har sett den filmer 1000 ggr! Men den kan ju vara bra ändå! Men ska väl titta vidare o så saknar alla er i Katrineholm el ja vissa! Men hare bra PUSS! 

Söndag, bakis?

Hej allihopa! Sorry att jag inte skrivit på evigheter, men har haft fullt upp och har ingen bra dator jusst nu. Veckan har gått skit fort, men i onsdags va jag,Nicole,Marcus och Agge i norrköping på rix fm, de va helt ok:) I fredags va jag,Linus,Rasmus och Carlswärd i Linköping på nollningsfesten as nice :D , och igår (lördags) va jag, Nicole,Marcus,Agge och tvillingarna i tranås på furia festivalen , det kunde ha vart roligare där men det löste vi sen när vi kom hem ;) Jusst nu sitter jag hos nicole och hon gör iordning sig och den ska vi kanske ut och gå, jag ska försöka skriva mera! Men hare bra PUSS!

första dagen i nya skolan..

Idag vakande jag upp kl halv 7 med Nicole på madrass brevid mig på golvet, hon va bara tvugen att sova hos mig, jag vågade ju inte typ gå hela vägen till skolan ensam (även om de bara tar typ 10 min dit). När vi kom inn kände jag ju direkt att alla tittade på mig. Efter sig hörde man: Oj, vem är de? Vem är hon? Det va inte måga som vågade fråga utan frågade istället nicole som stog brevid?:S men aja dom är väl som dom är , den skolan är inte stor så alla känner ju alla och så va jag lixom där. Första "lektionen" pratade alla och alla fick presentera sig för MIG!! hur pinsamt som helst ju! Och ingen av dom andra utom niolce så klart! i våran klass har sagt ett ljud till mig, alla var helt chokade i klassen för det va typ bara tre personer som visste att jag skulle komma. Sen böjade skolan som vanligt och jag märkte att Tallåsskolan faktiskt ligger efter i typ alla ämnen utom bilden där dom ligger före, så jaa jag får väl plugga resten av livet! Haha nej då , men de känns så.. Det hände iget speciellt uder dagen och jag va väl ganska tyst, men jag hoppas jag kommer in i klassen senare, siht jag är as trött nu , snacka om många nya intryck och massor att komma ihåg! men fett lätt att hitta faktiskt! bara en våning och 3 korridorer :)'
Men jag orkar inte skriva mer, det är bara att fråga om det är åge annat ni vill veta:)
Men hare bra PUSS!
SAKNAR ER!!!!!!!!!!!!!!!!!!

söndag är här..

Igår belv inte som jag trott inte ett dugg! Vi bestämmde oss för att sluta.. men kan jag verkligen inte släppa det som vart, det var ju hur bra som helst men jag ska flytta.. och det skulle inte gå det visste både du och jag , men jag ville inte se det. Men nu är det som det är och du verkar ju nöjd med det, så jag får väl försöka att inte gråta när jag tänker på allt! Men efter allt som hänt så kanske jag har insett att det kanske va bäst så här? Men bara kanske för jag vill inte släppa taget, men mina vänner fans där för att stötta. Jag älskar er: Oliwia, Maja, Jennifer och Miccis.

Men  nu ska vi inte prata om den dagen , den som va det hela sista dagen i Katrineholm, jag trodde ju att den skulle bli mysig med honom, men det visade sig att den blev bra utan honom och bara med min vänner! Idag är det söndag..idag flyttar jag på riktigt det händer verkligen nu, jag vill men ändå inte. Men det är skönt att Nicole finns där i boxholm, hon är som en klippa jusst nu. Men ska väl ta och packaihop nu, Men hare bra PUSS.

Jag kommer aldrig glömma ett enda minne utav dig Oliwia Olsson, du är allt, det kommer bli konstigt utan dig och dig kan INGEn verkligen ingen ersätta! Jag vill aldrig förora dig, jag vet att det inte varit dans på rosor, men vi har ändå hållt ihop i alla dom åren, när jag säger att jag älskar dig är det inte bara något som säger utan det betyder massor, för du bartyder massor för mig, jag kommer sakna ALLT med dig, tillochmed dina dåliga dagar, DU ÄR BÄSTA VÄNNEN FÖR ALLTID!

Fredags kväll


Idag så vaknade jag senare än avd jag tänkt mig, men efter de så gick oliwia och mötte mig med hennes hund bosse. Sen tog vi och åt lite lunch hos henne och sen blev de stan för jag skulle köpa en kalender till skolan (jag har nämligen inte så stor koll på saker o ting) Efter de vare bara attta de lungt. Senare frammåt kvällningen drog vi till crisitans kräftskiva o kollade läget, men sen drog vi vidare och mötte miccis. Vi tre tog o drog till någon carro(?) som hade fest. De va rättså soft där. Men man måste ju hem också , så nu sitter jag här, jag tänkte att de kanske va värt att göra ett inlägg. aja..sov gott allihopa!
Hare bra PUSS!

Torsdagen:

DAGENS OUTFIT:


Halsduk: veromoda
Tunika: cubus
Chinos: gina tricot

Idag blire en dag med lojsan, det var ett väldigt bra tag sen jag träffade henne och det ska bli kul:) Vi ska ner på stan en sväng sen vet jag inte vad vi ska hitta på. Jag vill bara säga att filmen "mamma mia" som jag kolla på igår va guld! Jag skulle kunna se den många gånger till, och så klart så satt jag där o snyftade i större delen av filmen , för den va ganska sorlig, men pappa tyckte också om den , så den rekomendarar jag att se! Aja jag ska bädda sägen nu.
Men hare bra PUSS

så är det nu..


Alla ni som känner mig och så.. ni kanske visste innan, men jag har inte sagt det till alla.. men jag ska iaf flytta. Jag ska flytta 15 mil från katrineholm till min mamma i boxholm. Jag ska då även byta skola och allt sådant, men kommer komma varannan helg. Jag flyttar NU PÅ SÖNDAG och börjar i stenbocks skolan måndagen efter. Jag ska prova hur det är där i en månad ungefär.. men nu känns det som om jag kommer stanna där även fast jag inte ens provat.  Även om jag kanske  inte  säger så mycket  eller pratar om det så mycket.. så är det för jag vet hur svårt det kommer bli att lämmna min bästavän oliwia, min pojkvän cristian och alla nära kompisar.  Det  här beslutet har legat läänge i mitt huvud, men jag har aldrig lixom  sagt det till mina föräldrar , asså att jag vill flytta. Den frågan som jag mest får är varför? Jo, jag triv inte alls hemma hos min pappa, det har jag inte gjort på ett väldigt bra tag! För varje gång jag har varit hos mamma så har jag inte velat åka hem, men det ändå som drar mig tillbaka till katrineholm är mina vänner och alla ni som är mina närmaste! Men nu på sommren har lixom bägaren svämmat över och lixom det va droppen! Så jag tyckte och kände att om jag inte provar känns det som att jag har struntat i en chans att förändra hela mitt liv. Men än så länge även om det bara är några dagar kvar här, så är jag inte jätte ledsen.. jag lixom fattar knappt att det ens händer, att det är värklighet de här.
Jag skaffade denna blogg för att mina kompisar i katrineholm kan få en överblick av vad som händer i mitt liv.

Jag vill bara till lägga: Jag älskar dig oliwia olsson,kommer alltid att göra. Även om jag flyttar så kommer du alltid att vara min allra bästa vän! Vi har otroligt mycket tilsammans du och jag, efter 6 års vännskap så släpper jag dig aldrig! Jag vet hur tufft det kommer att bli utan dig, det vet du med.. det finns INGEN som är som du!

Och du cristian, du kanske inte orkar läsa allt och så, men jag vet ju jag med hur jobbigt detta kommer att bli, även om du inte brukar skriva de här så andra folk kan se eller så..men jag vill iaf säga att jag älskar dig! du är min enda riktiga kärlekn även om det har varit många motgångar så är det på något sett vi.


Onsdag 13 aug

DAGENS OUTFIT:Klänning: Soul
Skor: skopunkten 
Armband: indiska

Idag vaknade jag upp kl 7 utav oliwias alarm på mobilen, maja och hon skulle ju till sthlm idag så dom gick upp då medans jag somnade om. Kl 8 åkte dom och då tog jag min cykel och cyklade hem till mig. Nu är kl halv elva drygt och jag ska ta och åka hem till cristian, vi kanske skulle äta ute idag :) Ikväll blir det bio, men jag är inte som alla andra o tittar på filmen "mama mia" med sina mammor utan jag går med pappa;) aja det va väl de
Hare bra PUSSIdag:

älskar dig

Idag gick jag inte upp för att alice vaknade före, utan för att jag helt enkelt inte var trött mer. Efter frukost o lite så, kom cristian över. Kl ett skulle jag till min mormor för att mina kusiner var där, jag träffar nämligen inte dom så ofta. Men såklart så skulle jag slarva bort mina nycklar och fick leta efter dom i typ en  o en halv timme innan jag hittade dom under en kartong i garderoben(?) Sen cyklade jag o crisitan till mormor och tog en fika med kusinerna. Dom blev lite snopna över att han var med, men sa så klart inget om det. Nu stack crisitan till allan och jag ska snart dra till oliwia, där jag sedan ska sova med henne och maja :). Men hare bra PUSS

Första intrycket!Ja jag vet, min blogg kanske inte är den bästa, men det kommer! Efter som att alla har blogg och så, så tänkte jag att det kanske jag också skulle skaffa, jag måste säga att jag varit rätt så negativ mot bloggar, men hoppas på att jag kan ändra min inställning under tiden ;) Jag kommer skriva så ofta jag vill och hinner och hoppas att det jag skriver är någe att ha.


Aja.. Idag har varit nästan som en helt vanlig måndag på sommarlovet, jag vaknade som vanligt tidigt utav alice, som alltid vakanar tidigare! sen kom oliwia o vi tre tog en fika på stan. Efter de ringde miccis vid tre och sa att hon var vaken och sen kom hon efter nån timme. Dagen/kvällen har varit kanon! Men efter många skratt och en hårfärgning stack miccis och oliwia hem.Så nu funderar jag på att fixa lite på datan och kanske slagga efter de.

ha det bra, PUSS!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0